Kontakt

Kontaktformulär

FAQ

Har du en fråga till oss? Titta här nedan. Om din fråga ej besvaras här, vänligen kontakta oss!


F: Vad är en rapport?

S: En rapport är ett mönster på ett tyg som upprepas regelbundet.  Storlek på rapporten anges under bilden på tyget i katalogen. Dessa tyger säljes styckvis, alltså inte per meter utan per rapport. T ex om en rapport har storlek 1,4m x 1,2 m och du vill ha 2 st blir det 1,4m x 2,4m. Priset anges också per rapport.


F: Ser jag färgen på tyget exakt som den är i verkligheten?

S: Det kan man aldrig garantera. Vi försöker till det yttersta att exponera färger så rättvist som möjligt. Trots detta kan färgerna variera. Det beror på olika inställningar och bildskärmar som ni kunder har. Är du osäker - beställ hem tygprover.


F: Hur beställer jag hem tygprover?

S: Det går bra att beställa tygprover på våra metervaror, dock kan vi inte skicka prov på tyger som säljes per rapport.  Uppge tygets artikelnummer vid beställning. Vid beställning av  tygprover  mejla helst din adress (för att adress och stavning ska bli rätt) Max 5st åt gången.Vi skickar små prover gratis. Vill du ha större provbit - ta kontakt med oss så löser vi det beroende på vilket tyg du vill titta på.


F: Krymper tyger?

S: Ja, det kan de göra. Tyger i naturmaterial krymper. Det kan också bero på hur de är vävda, t ex crepétyger krymper mer än satingvävda tyger i samma kvalité. Är du osäker på hur du ska tvätta ditt tyg, fråga oss gärna. Ull, cashmer och liknande tyger skall inte tvättas utan vädras i första hand eller lämnas på kemtvätt.


F: Kan man köpa presentkort hos er?

S: Ja, absolut! kontakta oss via mail eller telefon så fixar vi det.


F: Jag hittar inte tyget på er hemsida längre. Är det slut?

S: Om bilden på tyget är borta är tyget tyvärr slut. Kom dock ihåg att alla tyger inte laddas upp på sidan så om du har sett tyget i butiken men ej på sidan finns det en möjlighet att det finns kvar.


F: Kan ni ta in samma tyg?

S: Nej, tyvärr inte. Tyger vi köper in är i små kvantiteter och går ej att efterbeställa... Vi hjälper dig dock gärna att hitta ett annat tyg som kan passa till din blivande projekt.


F: Jag är ute efter inspiration. Kan ni hjälpa mig med det?

S: Du är varmt välkommen till vår butik i Mölndal. Vi har massor av tidningar från olika visningar världen över med de senaste trenderna. Även uppsydda modeller finns inne. Du kan få information om tyget, mönstret samt tips och råd. Sist men inte minst arrangerar vi egna modevisningar två gånger om året. Våra underbara kunder visar sina fantastiska alster. Bilder från visningar kan du även se på vår facebooksida.


F: Vart kommer tygerna ifrån?

S: Alla tyger och sybehör köps av olika leverantörer i Italien. Vi åker ner själva 4-6 gånger om året och väljer aktuella tyger och sybehör.


F: Vad kostar frakten?

S: Fraktkostnad enligt postens prislista inom Sverige. Vi återkommer om summan när din beställning är klippt.


 
 
 
 
 
 

Kontaktinformation

Adress

Göteborgsvägen 49, Mölndal Hitta hit!


Telefonnummer

0739-802 555


Email

italienskatyger@gmail.com


Öppettider

Tis-fre: 11-18, Lör: 11-14, Sön-Mån: Stängt